7. toukokuuta 2012

Avengers




Elokuvassa supersankarit tulee ja pelastaa maailman. Siis aihe on hyvinkin perinteinen. Kansainvälisen turvajärjestön johtaja Nick Fury (Samuel L. Jackson) huomaa tarvitsevansa tiimin, joka kykenisi pelastamaan maailman katastrofin partaalta. Niin käynnistyy kiireen vilkkaa maailmanlaajuinen värväyshanke. Sankareina ovat Marvelin supersuositut sankarit Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulk (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans), Hawkeye (Jeremy Renner) ja Black Widow (Scarlett Johansson). “Marvel’s The Avengers” perustuu Marvelin ikisuosittuun “Kostajat” -sarjakuvaan, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1963 ja josta on sittemmin kehittynyt todellinen sarjakuvan kivijalka. 



Elokuva on hyvin ennalta-arvattava loppuhuipennuksineen. Mutta silti mielenkiinto säilyy hyvin koko elokuvan ajan, koska jokaiseen mahdolliseen väliin on ahdettu sarkastisia ja humoristisia huomautuksia. Pahimpana suustaan tuntuu olevan Iron Man, jolla on joka asiaan jotakin sanottavana.

1 kommentti:

  1. Täällä oli kovaa pohdintaa että pitäskö mennä kattomaan...taitaa jäädä kotiteatteriin sitten kuitenkin, niinkuin kaikki nykyään. Must listalle siis.

    VastaaPoista