1. marraskuuta 2012

Picture This - Revi siitä





Nätti ja nokkela, mutta koulun suosittujen tyttöjen hylkimä Mandy, Ashley Tisdale (High school musical) kokee elämääkin suuremman ihmeen: koulun söpöin ja suosituin poika Drew kiinnostuu hänestä. Tie Drew'n kainaloon olisi siis selvä, ellei Mandylla olisi kaksikin vastustajaa: ylihuolehtivainen isä, Kevin Pollak (sekä Drew'n nykyinen heila Lisa.
Isä suostuu viimein 18 -vuotislahjaksi ostamaan videopuhelimen, joka kaikilla muilla jo onkin. Puhelin osoittautuukin ikäväksi lahjaksi. Isä nimittäin osti samanlaisen itselleen, jotta voi nähdä missä tytär milloinkin on ja kenen kanssa. Näin tapahtuukin joka puolen tunnin välein. Haastetta Mandylle tulee kun pitäisi mennä Drewn järjestämiin juhliin ja isä luulee hänen lukevan läksyjään kaverinsa kotona.



Oli kiva nähdä Ashley ns. tavallisena tyttönä eikä ilkeänä diivana, kuten High school musical -elokuvissa. Hän siis ilmeisesti osaa näytellä. Käsikirjoitus on ihan onnistunut. Vaikka tarina on tavallinen, on sitä väritetty koomisilla tilanteilla, kuten bändikisalla, jonka yleisö auttaa Mandyä isänsä huijaamisessa. Katsoisin siis uudestaankin.